Dom Lena

Mirna i topla atmosfera gde su harmonija, nega i briga zagarantovani.

Domovi za negu starih lica

Domovi za stare "Lena" i "Lena Lux"

Prvi starački dom “Lena” je osnovan 2010. godine u mirnom naselju u ulici Mihaila Petrova br 4. Svojom uslugom i profesionalnim osobljem, pruža toplinu doma i mir, te zbog sve većeg broja zadovoljnih korisnika i pozitivnih kritika, dolazi do širenja i potrebe za još jednom lokacijom.

Kako bismo izašli u susret zahtevima korisnika, 2018. godine, otvara se novi dom “Lena Lux”, u najmirnijem delu Kaluđerice. Prostrane sobe sa novim nameštajem, posebno opremljena kupatila i dvorište sa prelepim pogledom na prirodu. Mesto gde su mir i tišina zagarantovani. Na obe lokacije, posebnu pažnju posvećujemo higijeni i uslovima u kojima je mir zagarantovan.

Higijena doma

Posebna pažnja posvećena je higijeni i nezi, kako korisnika tako i kompletnog doma. Cilj je da se stanari doma osećaju sigurno, bezbedno i kao kod svoje kuće.

Mir i komfor

Prostrana dvorišta u najmirnijim delovima Beograda, garantuju mir i neophodan komfor korisnicima uz nesmetano kretanje onima kojima je to inače otežano.

Najčešća pitanja u vezi usluga doma

Pitanja i nedoumice

Za sva pitanja i nedoumice koje imate u vezi usluga naših domova za stara lica, stojimo na raspolaganju. Slobodno nas kontaktirajte i ljubazno osoblje će vam izaći u susret u vezi svih pitanja.

Naravno, oba doma su sertifikovana i imaju sve potrebne dozvole od strane nadležnih inspekcija i institucija. I pored toga, uz konstantni nadzor nadležnih, trudimo se da poboljšamo usluge i kvalitet u svakom pogledu.

Cena smeštaja u domu za stare “Lena Lux” je ista za sve korisnike, bez obzira na zdravstveno stanje i iznosi 55.000,00 RSD mesečno.

Odgovorno i stručno osoblje je osnov svakog doma. O korisnicima i stanarima svakodnevno brinu medicinske sestre, lekar opšte prakse, negovateljice i socijalni radnik.

Posebnu pažnju pridajemo samoj higijeni i nezi na svakodnevnom nivou. Dom pruža vrhunske usluge nege nepokretnih i dementnih korisnika, a članovi stručnog osoblja izlaze u susret korisnicima 24 časa dnevno.