Kontaktirajte nas

Budite slobodni da pitate u vezi bilo kakvih nedoumica. Ukoliko vam je potreban savet ili želite da se informišete na bilo koji drugi način u vezi naših usluga, stojimo na raspolaganju.

Ostavite nam poruku

  Dom Lena Lux

  Save Kovačevića 182 ž
  Beograd, Kaluđerica
  011 349 2503
  065 669 0043
  domlenalux@gmail.com

  Dom Lena

  Mihaila Petrova 4
  Beograd, Voždovac
  011 346 7959
  064 111 8074
  office@domlena.com
  Najčešća pitanja u vezi usluga doma

  Pitanja i nedoumice

  Za sva pitanja i nedoumice koje imate u vezi usluga naših domova za stara lica, stojimo na raspolaganju. Slobodno nas kontaktirajte i ljubazno osoblje će vam izaći u susret u vezi svih pitanja.

  Naravno, oba doma su sertifikovana i imaju sve potrebne dozvole od strane nadležnih inspekcija i institucija. I pored toga, uz konstantni nadzor nadležnih, trudimo se da poboljšamo usluge i kvalitet u svakom pogledu.

  Cena smeštaja u domovima za stare “Lena” i “Lena Lux” je ista za sve korisnike, bez obzira na zdravstveno stanje i iznosi 46.000,00 RSD mesečno.

  Odgovorno i stručno osoblje je osnov svakog doma. O korisnicima i stanarima svakodnevno brinu medicinske sestre, lekar opšte prakse, negovateljice i socijalni radnik.

  Posebnu pažnju pridajemo samoj higijeni i nezi na svakodnevnom nivou. Dom pruža vrhunske usluge nege nepokretnih i dementnih korisnika, a članovi stručnog osoblja izlaze u susret korisnicima 24 časa dnevno.