Kontaktirajte nas

Budite slobodni da pitate u vezi bilo kakvih nedoumica. Ukoliko vam je potreban savet ili želite da se informišete na bilo koji drugi način u vezi naših usluga, stojimo na raspolaganju.

Ostavite nam poruku

Dom Lena Lux

Save Kovačevića 182 ž
Beograd, Kaluđerica
011 349 2503
065 669 0043
domlenalux@gmail.com

Dom Lena

Mihaila Petrova 4
Beograd, Voždovac
011 346 7959
064 111 8074
office@domlena.com
Najčešća pitanja u vezi usluga doma

Pitanja i nedoumice

Za sva pitanja i nedoumice koje imate u vezi usluga naših domova za stara lica, stojimo na raspolaganju. Slobodno nas kontaktirajte i ljubazno osoblje će vam izaći u susret u vezi svih pitanja.

Naravno, oba doma su sertifikovana i imaju sve potrebne dozvole od strane nadležnih inspekcija i institucija. I pored toga, uz konstantni nadzor nadležnih, trudimo se da poboljšamo usluge i kvalitet u svakom pogledu.

Cena zavisi od smeštajnog kapaciteta, sobe i okvira usluga koje se pružaju korisnicima. Trudimo se da ponudimo najpovoljnije uslove koji odgovaraju svakom klijentu i u zavisnosti od samih potreba klijenata formiramo cenu. Slobodno nas možete kontaktirati kako bi nam predočili vaše potrebe i mogućnosti.

Odgovorno i stručno osoblje je osnov svakog doma. O korisnicima i stanarima svakodnevno brinu medicinske sestre, lekar opšte prakse, negovateljice i socijalni radnik.

Posebnu pažnju pridajemo samoj higijeni i nezi na svakodnevnom nivou. Dom pruža vrhunske usluge nege nepokretnih i dementnih korisnika, a članovi stručnog osoblja izlaze u susret korisnicima 24 časa dnevno.